Oppervlakte Spray

Eenvoudig oppervlakten desinfecteren.

Oppervlakte spray is een vloeistof die gebruikt wordt om oppervlakten te ontsmetten.  De concentratie alcohol in de spray moet voldoende hoog zijn om de oppervlakten effectief te kunnen desinfecteren.

Vanaf dat een desinfectiemiddel meer dan 70% alcohol bevat, is het product effectief tegen de meeste bacteriën, microben en virussen. Maar hoe hoger het alcoholpercentage, hoe effectiever de werking! 

Oppervlakte spray is ideaal om te gebruiken wanneer oppervlakten ontsmet moeten worden. De oppervlakten moeten zichtbaar schoon zijn, zodat de oppervlakte spray de ziektekiemen effectief kan bestrijden.

Vind hier onze desinfecterende oppervlakte spray.

Kan je de oppervlakte spray gebruiken om te poetsen?

De oppervlakte spray dient om oppervlakten te desinfecteren, na het schoonmaken. Deze spray is niet bedoeld om zichtbaar vuile oppervlakten proper te maken.

Het is belangrijk dat de oppervlakte spray niet meteen afgeveegd wordt. Voor een goede werking, moet de alcohol kunnen inwerken op het oppervlak. Zodat de celwanden van eventuele microben, bacteriën en virussen kunnen afgebroken worden door de alcohol.

Wrijf achteraf eventuele resten af.

Gebruik

 

Het gebruik van oppervlakte spray is eenvoudig:

  1. Spray het product op een proper oppervlak.
  2. Laat het product opdrogen zoals aangegeven op de fles.
  3. Wrijf na met een stukje papier. 
  4. Blijf uit de buurt van vlammen of gasbranders tijdens het aanbrengen van de oppervlakte spray.

Alcoholische oppervlakte spray is niet effectief als het gebruikt wordt op zichtbaar vuile oppervlakten. Zorg steeds dat de oppervlakten zichtbaar proper zijn voordat je het product aanbrengt.