Retourneren

Bij astrioscosmetics.com kunnen alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten worden geretourneerd zonder opgave van reden binnen 14 dagen. Deze bedenktijd verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de zending in ontvangst hebt genomen.

Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd.

Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

Parfumtesters, mini proefproducten, tester sachets en dergelijke kunnen niet worden geretourneerd.

Binnen 14 dagen na de aankoopdatum dient vooraf de retourzending via het contactformulier aan ons te zijn doorgegeven. Je ontvangt vervolgens van ons de retour verzendinstructies per email.

Het te retourneren product dient binnen 17 dagen na de bezorgdatum door ons te zijn ontvangen. Bij overschrijding van deze termijn wordt de retourzending door ons geweigerd.

Het product dient in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en met een geldige track & trace code te worden verzonden.

De Track & Trace code dient direct aan ons te worden doorgegeven via email: [email protected], zodat wij de verzending van het pakket kunnen volgen.

Indien het pakketje niet aantoonbaar bij ons is afgeleverd, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.

De retourkosten zijn volledig voor kosten van de klant, ook indien de klant het pakketje aan de deur weigert aan te nemen en het via de bezorger direct retour laat zenden, of indien de klant het pakketje niet tijdig heeft opgehaald op een afhaalpunt en het pakket uiteindelijk door het afhaalpunt aan ons wordt geretourneerd.

Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen terugboeken via dezelfde betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt.

Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, geopend of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor een geretourneerd product te weigeren.

In het geval dat je je pakketje aan de deur hebt geweigerd en via de bezorger direct als retour hebt laten terugzenden, of wanneer je je pakketje niet tijdig hebt opgehaald bij het afhaalpunt en het pakket uiteindelijk door de afhaallocatie aan ons wordt geretourneerd, worden je retourkosten ad € 6,50  in mindering gebracht op het door ons terug te storten factuurbedrag.